Twins 540 Tender Sloep met Tohatsu 15 PK en Buiskap

Tender Sloep kopen? Twins Sloep 540 Tender met 15 PK Tohatsu

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van elegantie, stabiliteit en ruimte op het water? Overweeg dan de aanschaf van een Tender Sloep, en laat de Twins 540 Tender Sloep uw eerste keuze zijn! Deze sloep definieert varen in stijl, dankzij haar uitgekiende ontwerp en uitstekende voorzieningen.

Wanneer u besluit een Tender Sloep te kopen, is comfort een belangrijk criterium. De Twins 540 Tender Sloep overtreft uw verwachtingen met haar comfortabele rug- en zitkussens, lange banken met vier handige opbergbakken in een diepe kuip, die samen zorgen voor een ontspannen dag op het water. Het uitneembare zonnedek met ruime rondzit biedt de perfecte plek om te genieten van de zon. De stuurconsole met schakelpaneel maakt het bedienen van de verlichting en de radio (met bluetooth en USB 12 volt aansluiting) moeiteloos.

Esthetiek gaat hand in hand met functionaliteit in de Twins 540 Tender Sloep, getuige de beige kussenset die perfect contrasteert met de antraciet kleurige tweedelige buiskap en afgewerkt is met een naturel kabelaring. Het praktische ontwerp omvat stappen aan beide zijdes naar het zwemplateau en een nette opbergplek voor het anker in de ankerbak voor in de punt. De onderhoudsarme flexteak vloer voegt niet alleen een luxueuze uitstraling toe, maar is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor u meer tijd op het water kunt doorbrengen.

De mogelijkheid tot een zonnedek met kussen of tafel met rvs bekerhouders in de punt biedt flexibiliteit voor elke gelegenheid, van relaxte zonuren tot gezellige samenzijn met vrienden en familie. De krachtige, doch stille 15 PK Tohatsu 4 Takt buitenboordmotor is netjes weggewerkt in de bun, waardoor u in alle rust kunt genieten van uw tijd op het water.

Als u overweegt een Tender Sloep te kopen, biedt de Twins 540 Tender Sloep een onvergetelijke ervaring op het water, waarbij stijl, comfort en functionaliteit samenkomen. Deze sloep is de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en een ongeëvenaarde vaarervaring zoekt. Ontdek vandaag nog hoe de Twins 540 Tender Sloep uw verwachtingen kan overtreffen!

verkocht

Twins 540 Tender ( Nieuw )
– Lengte 5.40
– Breedte 1.90
– Kussenset met rugkussens
– Zonnedek met kussen
– 12V en USB
– Middenconsole
– Kabelaring
– Rubberen stootrand om het zwemplateau
– 4 Opbergbakken
– Ankerbak
– RVS beslag
– Flexiteak vloer en op zwemplateau
– Verlichting
– Radio met boxen ( In de boxen zit verlichting )
– Tafel met flexteak
– Handgreep op de klep
– Buiskap 2 Delig ( Voorzijde open te ritsen )

Tohatsu ( Nieuw )
– 15 PK
– 4 Takt
– Elektrische start
– Dodemansknop
– Inbouw schakelkast
– Accu in accubak
– BenzinetankInruil mogelijk

verkocht

Trailer tegen meerprijs leverbaar.

Twins Watersport Ruinerwold

Westerweiden 7
7961 EA Ruinerwold

Info@twinswatersport.nl

Meer weten over deze Twins Sloep?

Bezoek ons in Ruinerwold of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw vaarwensen.

Of bezoek ons in Ruinerwold! Onder het genot van een kopje koffie nemen we graag uw vaarwensen door.

Openingstijden:
Ma- Do: op afspraak
Vr-Za: 9:00-17:00

Westerweiden 7
7961 EA Ruinerwold

Als eerste op de hoogte van ons aanbod en acties?
Volg ons dan op social media

Als eerste op de hoogte van ons aanbod en acties? Volg ons dan op social media