#genietenOpHetWater

Wat klanten over ons zeggen

Twins 435 met Mercury 9.9 PK en Dekzeil.4

“Erg tevreden Met Twins Watersport! Prettige en duidelijke communicatie met de eigenaar Berjon en komt zijn afspraken na. Wij werden goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Onze nieuwe sloep werd netjes opgeleverd en voldoet aan de verwachtingen”

Frank hurkens

Marianne & Hester

"Paar maanden terug hier een twins 435 gekocht. Goed advies van berjon gekregen, we kwamen nl met andere plannen binnen gestapt maar hij had een goed verhaal en wij volgden hem daarin. We maakten daarbij onze verdere wensen kenbaar en zijn nu zeer tevreden met het resultaat. Hij had gelijk 👌 en wij genieten nu volop!” (Google Review)

Promo varen

Démis Doornbos

"Enorm tevreden over Twins Watersport! Buitengewone service, altijd willen meedenken en levert vakwerk! Ik kom er graag. Een echte aanrader met een prachtige voorraad boten” (Google Review)

reling Twins Sloep

“Een hele mooie en nette zaak, vriendelijke mensen en de {lekkere} verse koffie staat klaar. Ieder probleem word opgelost. Eerlijke en duidelijke uitleg, een echte aanrader”

Jan Van Der Veen​

"Goed advies en aan alles is een mouw te passen! Goede service.”
Tonny Van Den Berg
Google Review
“Onze boot hier weg, super! Berjon aardige eigenaar die met je meedenkt en ons heel fijn geholpen heeft.”
Vivian Mulder
Google Review

“Mooie sloep gekocht, prima service! Betrouwbaar en prettig. Bedankt voor de hulp!”

Yordi Voerman

“TWINS WATERSPORT, EEN EERLIJKE ONDERNEMING MET VERSTAND V ZAKEN EEN AANRADER VOOR WATERSPORT LIEFHEBBER. WIJ KOMEN ZELF UIT UTRECHT EN HEBBEN DAAR EEN PRIMA BOOT MET MOTOR GEKOCHT EN SERVICE WAS UITMUNTEND NOGMAALS TOP EN DANK”.”
DNS
Vriendelijk geholpen en goede service.
Yolanda Rosmalen
“Bij Twins Watersport terechtgekomen na mijn speurtocht naar een Terhi Nordic 6020. Hartelijke ontvangst met koffie en thee, boot bekeken en snel tot overeenstemming gekomen over de prijs. Relaxte sfeer, Berjon is duidelijk en helder in zijn communicatie en bovendien een gezellige gast die alle tijd voor je neemt. Boot binnen 4 dagen op laten halen en naar mijn "thuishaven" (175km verderop) laten vervoeren. Mocht ik in de toekomst aan een andere boot of BBM toe zijn dan ga ik zeker kijken of Twins iets van mijn gading heeft. Hij heeft voor elk wat wils op voorraad. Ga zo door Berjon ! Gr.Hans en Jolanda/Alblasserdam”
Hans Pellikaan
Google Review

DNS

“Twins watersport, een eerlijke onderneming met verstand v zaken een aanrader voor watersport liefhebber. Wij komen zelf uit utrecht en hebben daar een prima boot met motor gekocht en service was uitmuntend nogmaals top en dank”