#genietenophetwater

Twins Watersport

 

Twins Watersport staat voor kennis en kwaliteit in een gemoedelijke sfeer, waar service hoog in het vaandel staat! Advies op maat, wij helpen u de boot en/ of buitenboordmotor samen te stellen die aan al uw eisen voldoen.

Bezoek ons in Ruinerwold en bekijk ons ruime aanbod in zowel nieuw als tweedehands boten en buitenboordmotoren. Wij zijn exclusief dealer van de Twins Sloep en officieel dealer van Tohatsu Buitenboordmotoren. 

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanbouwen of onderhoud van uw buitenboordmotor.

Twins Watersport
Twins Watersport Tweeling

FAMILIEBEDRIJF

Twins Watersport is ontstaan uit hobby en de interesse in de watersport. De rust op het water is mooi, prachtig en heerlijk ontspannen. De liefde voor de watersport kwam niet van een vreemde, als familie waren wij altijd al op het water te vinden en sprong ik vanaf ons schip in mijn eigen rubberbootje om vooruit te varen. Fijne herinneringen! Dit is met het eigen gezin voortgezet. Eerst lange vaarvakanties door Nederland en tegenwoordig met onze Twins Sloep regelmatig te vinden op de wateren rondom Giethoorn.

De naam Twins Watersport is een verwijzing naar onze tweelingdochters die de liefde voor de watersport met de bekende paplepel krijgen ingegoten.