Twins 435 (nieuw) met Mercury 9.9 PK (gebruikt)

verkocht

Sloep kopen? Twins 435 nieuw met Mercury 9.9 PK Gebruikt en dekzeil

Bent u op zoek naar een gebruikte sloep om te kopen? Dan hebben we hier een geweldige optie voor u: de Twins 435 (nieuw) uitgerust met een gebruikte Mercury 9.9 PK 4-takt motor.

Deze sloep biedt goede vaareigenschappen en is praktisch ingedeeld, waardoor er voldoende ruimte is voor maximaal 5 personen. Geniet van het gemak van 2 opbergbakken, een uitneembaar zonnedek en comfortabele zit- en rugkussens. De stuurconsole met RVS beugel en ruit zorgt voor een sportieve uitstraling. De Twins 435 sloep biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen dag op het water. Met een lengte van 4.20 meter en een breedte van 1.85 meter biedt de Twins 435 voldoende ruimte om comfortabel te zitten en te genieten van de omgeving.

De kussenset, inclusief rugkussens, zorgt voor extra comfort, terwijl de middenconsole met ruitje een handige bescherming biedt tegen wind en spatwater. De rondzit met zonnedek stelt u in staat om heerlijk te ontspannen en van de zon te genieten tijdens uw vaartocht. Praktisch gemak is gegarandeerd met de twee opbergbakken, waar u uw spullen veilig kunt opbergen. Bovendien is de sloep uitgerust met RVS beslag, wat niet alleen duurzaam is maar ook een stijlvolle uitstraling geeft.

De gebruikte Mercury 9.9 PK motor met elektrische start en afstandsbediening, inclusief dodemansknop, zorgt voor moeiteloos varen en geeft u de controle die u nodig heeft. De accu, netjes geplaatst in de accubak, en de benzinetank maken de uitrusting compleet voor een zorgeloze dag op het water. Daarnaast wordt deze prachtige sloep ook geleverd met een afdekzeil om de sloep te beschermen wanneer u deze niet gebruikt.

Kortom, als u op zoek bent naar een gebruikte sloep met alle nodige voorzieningen en een betrouwbare motor, dan is deze Twins 435 een uitstekende keuze. Geniet van eindeloze vaarmogelijkheden en maak onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden op het water. Neem vandaag nog contact op en ontdek meer!

Twins 435 ( NIEUW )
– Lengte 4.20
– Breedte 1.85
– Kussenset incl. rug kussens
– Middenconsole met ruitje
– Rondzit met zonnedek
– 2 Opbergbakken
– RVS beslag
– Afdekzeil

Mercury ( 2014 )
– 9.9 PK
– 4 Takt
– Elektrische start
– Afstandsbediening met dodemansknop
– Accu in accubak
– Benzinetank

Inruil mogelijk, Trailer tegen meerprijs leverbaar.

Twins Watersport Ruinerwold

Westerweiden 7
7961 EA Ruinerwold

Info@twinswatersport.nl

Meer weten over deze Twins Sloep?

Bezoek ons in Ruinerwold of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw vaarwensen.

Als eerste op de hoogte van ons aanbod en acties?
Volg ons dan op social media

Als eerste op de hoogte van ons aanbod en acties? Volg ons dan op social media