Aurora Aluminium Reinigers - https://www.twinswatersport.nl

Westerweiden 7
7961 EA Ruinerwold
06 403 455 40

Ma-Do:  op afspraak
Vr: 9:00-17:00
Za: 9:00-17:00
Ga naar de inhoud
Webshop
Aurora aluminiumreinigers
Alumabrite Aurora € 16.95

Alumabrite verwijdert vlekken en verkleuringen van aluminium en herstelt geoxideerd aluminium weer helder en glanzend. Gebruik op bijv. aluminium boten, masten, gieken etc. Laat een beschermende laag achter

Alumabrite is geconcentreerd en makkelijk te gebruiken. Sprayen 3-5 minuten laten inweken en direct weer afspoelen, schoonmaken zonder schrobben!

Verzenden mogelijk, maak gebruik van ons contactformulier
Alumetron Aurora Aluminium Beschermer € 34.95

ALUMETRON ™ is een makkelijk aan te brengen heldere polymeer coating die chemisch en meachanisch aluminium bindt tot een gladde langdurige beschermende laag die schade door weersinvloeden en vuilaanslag weerhoudt. Het houdt uw aluminium gedurende het hele seizoen glanzend en nieuw, zelfs bij constante wateronderdompelingen.

Alumetron is op waterbasis en bevat niet de vele giftige chemicaliën en oplosmiddelen die bij andere coatings horen. Het is niet brandbaar of bijtend en veilig voor het milieu, de boot en de applicator. Het is gemakkelijk aan te brengen door af te vegen en onvermijdelijke slijtage en krassen kunnen het hele jaar door gemakkelijk worden geretoucheerd. Het dicht de scheuren in het aluminium af, waardoor het oppervlak minder vatbaar is voor vuil en zeegroei.

Verzenden mogelijk, maak gebruik van ons contactformulier
Prijswijzigingen & tekstfouten voorbehouden
Twins Watersport Ruinerwold
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: 9:00-17:00
Zondag: op afspraak
Prijswijzigingen & tekstfouten voorbehouden
Prijswijzigingen & tekstfouten voorbehouden
Terug naar de inhoud